Kerstviering Mergelland 2012.


Traditioneel werd het jaar afgesloten met de kerstviering.
De tafels waren sfeervol versierd er klonk kerstmuziek en er was heel veel te winnen tijdens de verloting of tijdens het kerstspel.
Het kerstspel werd dit jaar middels een beamer gepresenteerd.
Er moesten cijfers en letters worden gezocht tussen orchideeënfoto’s en vragen worden beantwoord waarbij diegene die als eerste de slagzin compleet had de eerste prijs won.
Maar ook voor vele anderen was er genoeg te winnen.
Tussendoor kon er gretig gebruik worden gemaakt van het royale kerstbuffet met koekjes, chocolade en andere lekkernijen. Ook was er warme chocomel met slagroom.


Na het kerstspel waar al menigeen een mooie prijs had gewonnen kwam de grote kerstverloting met heel veel orchideeën, chocolade, wijn en kerststukjes.
Na afloop werd er snel een doos gezocht om de vele gewonnen prijzen veilig te kunnen vervoeren.
We kunnen weer terug kijken op een heel gezellig kerstfeest en bereiden ons weer voor op een nieuw orchideeënjaar in 2013.
In Januari beginnen we met een onderlinge plantenkeuring en de daarop volgende maanden volgen er enkele sprekers, er wordt aandacht besteed aan Europese orchideeën en zijn er plantenbesprekingen en verlotingen.


Wij willen als Mergelland ook via deze weg al onze orchideeënvrienden een goed en gezond maar ook een bloeirijk 2013 toewensen en we hopen ons dan in 2013 weer tegen te komen op een show of andere orchideeënactiviteit.